Sun & Foods Bakterie Do Wytwarzania Jogurtu L+ 1sasz.

(88 opinie)
31,00 zł
EKO-ZIOŁA sklep zielarsko-medyczny

Najlepsze wybrane oferty
Pozycja ofert z pogrubioną nazwą została opłacona przez kontrahenta. O kolejności ​prezentacji ofert decyduje mechanizm licytacji.
Oferty z zielonym tłem oraz ikoną są najtańsze.
Oferty oznaczone logiem "Ceneo - kup teraz" pochodzą od partnerów korzystających z usługi "Kup teraz", która umożliwia bezpośredni zakup produktów za pośrednictwem Ceneo.pl, z pominięciem strony sklepu sprzedawcy. Ceneo nie jest sklepem.
EKO-ZIOŁA sklep zielarsko-medyczny
JOGURT L+ Organic Bakterie do wytwarzania jogurtu (wg dr Kempisty)
31,00 zł
Idź do sklepu
EKO DLA CIEBIE
EKO Jogurt L+ bakterie liofilizowane Sun and Food
32,00 zł
Idź do sklepu

Sun & Foods Bakterie Do Wytwarzania Jogurtu L+ 1sasz. - Najlepsze oferty

Pozycja ofert z pogrubioną nazwą została opłacona przez kontrahenta. O kolejności ​prezentacji ofert decyduje mechanizm licytacji.
Oferty z zielonym tłem oraz ikoną są najtańsze.
Oferty oznaczone logiem "Ceneo - kup teraz" pochodzą od partnerów korzystających z usługi "Kup teraz", która umożliwia bezpośredni zakup produktów za pośrednictwem Ceneo.pl, z pominięciem strony sklepu sprzedawcy. Ceneo nie jest sklepem.
Ukryj oferty

Sun & Foods Bakterie Do Wytwarzania Jogurtu L+ 1sasz. - Opis

JOGURT L+ ORGANIC kultury bakterii dr Kempisty
Jogurt L+ - bakterie do samodzielnego fermentowania mleka - 1 sztuka
Jest to zestaw bakterii do wytworzenia jogurtu naturalnego z mleka.
Bakterie pozwalają na przeprowadzenie samodzielnej fermentacji jogurtowej w domowych warunkach.
Tak przygotowany jogurt zawiera zdecydowanie więcej cennych dla zdrowia drobnoustrojów, które dbają o prawidłowy skład flory bakteryjnej w jelitach.

Saszetka zawiera bakterie:
Streptococcus thermophilus,
Lactobacillus delbrueckii subsp.
lactis Lactobacillus acidophilus
Bifidobacterium lactis.

Z 1 saszetki otrzymujemy 1 litr jogurtu. Produkt do wielokrotnego namnażania, nawet przez 6 miesięcy

Bakterie w saszetce są łatwe w namnażaniu. Każdy będzie w stanie przeprowadzić fermentację, wykonując kroki zawarte w instrukcji.
Sposób użycia:

regularnie namnażać zgodnie z instrukcją. Najlepiej namnażać co 1-3 dni, ponieważ bakterie często namnażane są mocne i żyją dłużej.
jogurt spożywamy regularnie, najlepiej codziennie

Masa netto: 4,9g
Z NASZEGO JOGURTU L+ MOŻNA TEŻ ROBIĆ SER I SERWATKĘ, które nadają się do spożycia oraz celów kosmetycznych.
NIE ZAWIERA:

Składników modyfikowanych genetycznie
Cukru, zagęszczaczy, glutenu, ani żadnych dodatków chemicznych
Śladowych ilości alergenów
Produktów (zbóż) glutenowych, jajek, ryb, soi, orzeszków ziemnych, selera, musztardy (gorczycy), sezamu, dwutlenku siarki i dwusiarczku, skorupiaków, mięczaków, łubinu.

JAK PRZYGOTOWAĆ EKOLOGICZNY DOMOWY (...) więcej

Sun & Foods Bakterie Do Wytwarzania Jogurtu L+ 1sasz. - Opinie i recenzje

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

  1. Opinia została napisana przez użytkownika, który zakupił produkt.

    a...m

    - 2025-04-04
    rewelacja!
  2. Avatar

    CeneoAI

    - 2024-09-24
    Użytkownicy są bardzo zadowoleni z produktu, podkreślając, że jogurt wychodzi smaczny, gęsty oraz łatwy w przygotowaniu. Wiele osób docenia możliwość namnażania bakterii i zdrowotne zalety jogurtu. Choć niektórzy mieli drobne problemy z pierwszymi przygotowaniami, ogólny odbiór produktu jest bardzo pozytywny.
  3. Opinia została napisana przez użytkownika, który zakupił produkt.

    r...m

    - 2024-08-02
    niekwaśny, co mnie zdziwiło ale spełnia swoją rolę bo nie trzeba słodzić :)
Zobacz wszystkie opinie

Sun & Foods Bakterie Do Wytwarzania Jogurtu L+ 1sasz. - Podobne produkty

Produkty rekomendowane przez Taniomania