
Schronisko Bukowina Spód Do Pizzy 250g


Schronisko Bukowina Spód Do Pizzy 250g - Najlepsze oferty
Schronisko Bukowina Spód Do Pizzy 250g - Opis
Spód do pizzy 250g - Schronisko BukowinaJeżeli robisz w domu pizzę, ale niekoniecznie masz czas i umiejętności na przygotowanie ciasta zrobiliśmy to za siebie. Przedmiotem oferty jest spód do pizzy w stylu neapolitańskim. Każdy ma średnicę między 31, a 33 cm. Jest to produkt robiony w stu procentach ręcznie, na naturalnych składnikach, więc tolerancja wymiaru i wymagi jest normalna. Jeden spód ma wagę między 250, a 270 gramów. Jest to pizza w stylu neapolitańskim z charakterystycznymi dla tego rodzaju ciasta pecherzykami i drobnymi przypaleniami na powierzchni. Produkt ma prosty i naturalny skład. Spody pieczone są na włoskiej mące typu 00. Ciasto z mąki, wody, drożdży, słodu jęczmiennego i soli jest wyrabiane, a następnie trafia do dojrzewania na 24 godziny. Później jest formowane, rozciągane i pieczone w piecu w temperaturze 450 stopni. Po wystudzeniu jest pakowane. Jak to przygotować? Posmaruj ciasto sosem do pizzy - polecamy sos do pizzy z naszej oferty. Połóż ser i dodatki - w tej kolejności. Wcześniej nagrzej piekarnik do 230 stopni - grzałka dolna i górna. Piecz około 5-6 minut. Spód do pizzy ma 3 dni daty ważności ze względu na skład. Nie ma tam bowiem żadnego konserwantu. Warto przechowywać go w lodówce. Skład: mąka pszenna typ 00, mąka semolina, woda, słód jęczmienny, drożdże, sólmasa netto: 260gWartości odżywcze w 100 g: Energia 903 kj/ 223 kcalTłuszcz 1,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 gWęglowodany 44 g w tym cukry 1 g Białko 7,1 gSól 1,1 gKraj pochodzenia: PolskaSposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od promieni (...) więcej słonecznychData ważności: mniejSchronisko Bukowina Spód Do Pizzy 250g - Opinie i recenzje
Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.