
De Care Ryż do sushi 400g



De Care Ryż do sushi 400g - Najlepsze oferty
De Care Ryż do sushi 400g - Opis
Ryż do Sushi 400g - House of Asia Opis produktu Ryż do Sushi marki House of Asia to wręcz ikona kuchni japońskiej. Mocno rafinowany biały gatunek charakteryzuje się wysoką kleistością warstwy zewnętrznej i twardością ziarna w środku. Zawiera moc witamin, soli mineralnych, wysokiej jakości białka i węglowodany. Dzięki swoim właściwościom pozwala na formowanie różnych kształtów. Masa netto: 400g Składniki Ryż Biały do Sushi 100% Wartość odżywcza Wartości odżywcze w 100g Wartość energetyczna 1506 kJ / 355 kcal Tłuszcz 0,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g Węglowodany 79 g w tym cukry 1,2 g Błonnik 2,6 g Białko 6,6 g Sól 0 g Sposób użycia Ryż specjalistyczny pozwalający na formowanie różnych rodzajów sushi. Sposób przygotowania Ryż przygotuj godzinę przed przyrządzeniem sushi. Zawartość opakowania najpierw dokładnie wypłucz i odsącz. Przesyp do garnka i zalej zimną wodą w proporcji: 1 szklanka ryżu na 1 szklankę wody. Gotuj pod przykryciem na małym ogniu przez około 10 minut. Następnie odstaw na kolejne 10-15 minut nie zdejmując pokrywki tak, aby całkowicie wchłonął wodę. Tak ugotowany ryż zalej trzema łyżkami sosu do ryżu, delikatnie wymieszaj drewnianą łyżką i ostudź do temperatury pokojowej. Ryż jest gotowy do przygotowania sushi. Informacja alergenna Produkt bezglutenowy w składnikach. Zalecane warunki przechowywania Przechowywać w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu i zużyć w ciągu 4 tygodni. Szczegóły produktu Parametr Informacja Kraj Producenta Polska Kraj pochodzenia składników Chiny Bezglutenowy (w (...) więcej składnikach) Tak Dla diabetyków Bez cukru Wegetariański Tak Wegański Tak mniejDe Care Ryż do sushi 400g - Opinie i recenzje
Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.
d...a
- 2021-11-14An...
- 2016-04-17