





Szybkowar elektryczny kombiwar 12 programów gotowanie na parze


Szybkowar elektryczny kombiwar 12 programów gotowanie na parze - Najlepsze oferty
Szybkowar elektryczny kombiwar 12 programów gotowanie na parze - Opis
NIE ZASTANAWIAJ SIĘ NAD TYM PO CO CI SZYBKOWAR, PO PROSTU GO KUP, A NIGDY JUŻ NIE UŻYJESZ NORMALNEGO GARNKAJakie zalety przyniesie ci kupno takiego urządzenia?Dzięki szybkowarowi elektrycznemu First Austria oszczędzasz do 60% energii elektrycznej oraz 40% czasu!Jak to działa?Dzięki nadciśnieniu, które powstaje w garnku, temperatura wrzenia wody podwyższa się i wynosi 105-120°C. Naturalnym następstwem jest to, że potrawy gotują się dużo szybciej.Szybkowar działa dzięki szczelnej pokrywie z uszczelkami i zazębieniami. Specjalny zwalniający się zawór w pokrywie upuszcza w razie potrzeby nadmiar pary, utrzymuje stały poziom ciśnienia w naczyniu i nie pozwala na to, żeby garnek eksplodował. Zasada działania szybkowarów jest więc prosta, ale jak się okazuje: wyjątkowo praktyczna i bezpieczna.ZDROWO - PRODUKTY NIE TRACĄ WARTOŚCI I OSZCZĘDNIE -SKÓRĆ CZAS GOTOWANIA DO MINIMUMSzybkowar First Austria jest bardzo użyteczny, przede wszystkim dlatego, że umożliwia ugotowanie obiadu w kilka-kilkanaście minut, dzięki czemu czas przygotowań skraca się nawet o 70%!ROSÓŁ ZROBISZ W 25 MINUT! WARZYWA BĘDĄ IDEALNIE UGOTOWANE, A MIĘSO BEDZIE ODCHODZIĆ OD KOŚCI! TAK TO MOŻLIWE!Poza tym badania udowodniły, że składniki w takim naczyniu nie tracą podczas obróbki tylu witamin i minerałów, co podczas tradycyjnego gotowania.12 AUTOMATYCZNYCH PROGRAMÓWSKRACA CZAS ORAZ WYDOBYWA SMAKDzięki prostej obsłudze elektroniczny panel sterowania oszczędza nasz czas na przygotowanie posiłku poszczególne programy same dobierają rodzaj temperatury gotowania zgodnie z wybraną funkcją oraz, co bardzo ważne po (...) więcej przygotowaniu posiłku temperatura zostaje utrzymana przez długi czas.- Ryż (Rice)
- Mięso/gulasz (Meat/Stew) - Dłuższy czas gotowania powoduje, że mięso staje się bardziej delikatne.
- Fasola/chili (Bean/Chili) - Do wszystkich rodzajów fasoli i grochu.
- Para (Steam)
- Wekowanie (Canning)
- Gotowanie pod ciśnieniem (Pressure Cook)
- Sous Vide (Sous Vide) - Gotowanie żywności w worku próżniowym w niskiej temperaturze. Temperatura jest regulowana (25-90°C). Gotowanie odbywa się bez używania ciśnienia.
- Wolne gotowanie (Slow Cook)
- Jogurt (Yoghurt) - Używaj jak zwykłej jogurtownicy. Gotowanie odbywa się bez używania ciśnienia.
- Saute (Saute)
- Pieczenie (Bake)
- Sterylizowanie (Sterilize) - Sterylizuje wszystkie rodzaje słoików.
- Uwalnianie samoczynne — po anulowaniu trybu „utrzymywania ciepła” szybkowar stygnie i ciśnienie w nim powoli spada. Proces ten trwa kilka minut (zwykle od 10 do 60) w zależności od ilości jedzenia w garnku.
- Szybkie uwalnianie — ta metoda pozwala na uwolnienie ciśnienia w krótkim czasie poprzez przekręcenie zaworu ograniczającego ciśnienie do pozycji „uwalniania ciśnienia”.
- Garnek wewnętrzny
- Osłona zapobiegająca zapychaniu (strona wewnętrzna)
- Zawór ograniczający ciśnienie
- Zawór pływakowy
- Rączka pokrywy
- Panel sterowania
Szybkowar elektryczny kombiwar 12 programów gotowanie na parze - Opinie i recenzje
Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.
n...g
- 2024-12-06r...o
- 2024-01-15z...j
- 2023-12-07